Actualitate

VIDEO. Jandarmeria Cluj își cere scuze pentru defilarea stânjenitoare de 1 Decembrie: „Astfel de momente sunt de neacceptat”

Defilarea de 1 decembrie a plutonului ales de Jandarmeria Cluj a fost una dezastruoasă. Instituția își cere scuze public pentru lipsa de pregătire.

VIDEO. Jandarmeria Cluj își cere scuze pentru defilarea stânjenitoare de 1 decembrie: „Astfel de momente sunt de neacceptat”

 

 


Reprezentanții Jandarmeriei Cluj au transmis un mesaj în care își cer scuze public pentru lipsa de pregătire a plutonului ales să defileze de 1 decembrie în Cluj-Napoca.

Aceștia nu s-au sincronizat și au creat un moment stânjenitor de Ziua Națională a României:


„Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

În plan intern se vor face verificări asupra  modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, a transmis Jandarmeria Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Ceremonie de 1 Decembrie, în centrul Clujului. Depunere de coroane și paradă militară - FOTO/VIDEO

Mesajul lui Emil Boc de 1 Decembrie: „Unirea a fost produsul de 1.000 de ani a lucrării poporului român”

Ultimele Stiri
abonare newsletter