Actualitate

Construcție ilegală, pe malul Someșului. Primăria amenință cu demolarea

În cadrul unei acțiuni de curățare a gunoaielor de pe malul Someșului s-a descoperit o construcție realizată ilegal în zonă, anunță primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu. Constructorul, somat de Primărie să demoleze imobilul până în 15 noiembrie.

Imobilul aflat în construcție trebuie demolat până în 15 noiembrie. Imobilul aflat în construcție trebuie demolat până în 15 noiembrie.

„S-a identificat o construcție ilegală, în curs de realizare, pe marginea râului Someș, și s-au luat măsuri împotriva persoanei care a realizat această construcție prin dispunerea demolării acesteia până în data de 15.11.2021. În cazul în care acest lucru nu va fi realizat, Primăria Comunei Florești va purcede la demolarea construcției ilegale”, a transmis Bogdan Pivariu.

Tone de deșeuri, aruncate ilegal pe malurile Someșului


Construcția a fost depistată în timpul unei acțiuni de curățenie. 300 de tone de deșeuri au fost ridicate.

„În cursul zilei de ieri și astăzi, 10-11 noiembrie, s-a intervenit din nou pentru evacuarea deșeurilor clandestine de pe malurile Someșului din zona străzii Tineretului. S-a intervenit cu un excavator pentru îndepărtarea deșeurilor abandonate printr-o acțiune comună a Poliției Locale Florești și Compartimenul Mediu al Primăriei. Ca urmare a acestei acțiuni, s-au evacuat 19 autocamioane însumând o cantitate de aproximativ 300 tone deșeuri”, a mai precizat primarul comunei.
 

CITEȘTE ȘI:

A fost lansată licitația pentru construirea complexului sportiv din Florești. Proiectul se ridică la peste 7.000.000 de lei

Două persoane au fost găsite INCONȘTIENTE în Florești. Un bărbat de 90 de ani a MURIT

Ultimele Stiri
abonare newsletter