Actualitate

Două persoane au fost găsite INCONȘTIENTE în Florești. Un bărbat de 90 de ani a MURIT

Două persoane au fost găsite inconștiente, joi dimineața, în locuința lor de pe strada Tudor Vladimirescu din Florești. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor bărbatul de 90 de ani a decedat.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 09:00 Pompierii au fost alertați în jurul orei 09:00

 

UPDATE ORA 11:17


„ Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că într-un imobil situat în localitatea Florești au fost găsite două persoane în stare de inconștiență.

În cadrul verificărilor preliminare derulate la fața locului s-a stabilit identitatea celor doi bărbați. Unul dintre aceștia, în vârstă de 50 de ani a fost transportat la o unitate medicală, iar în cazul celui în vârstă de 90 de ani a fost declarat decesul, trupul acestuia fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj- Napoca, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.


Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Știrea inițială


Un bărbat de circa 90 de ani a murit și unul de 50 de ani  a fost transportat la spital.

„Pompierii au fost alertați în jurul orei 09:00. Două persoane au fost găsite astăzi, 11 noiembrie, de aparținători inconștiente. Până în momentul în care au sosit pompierii, una din persoane a fost scoasă afară. 


O persoană fost găsită în stop cardio-respirator, iar cealaltă era inconștientă și respira greu. S-au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani care era inconștient și fără semne vitale. Din păcate manevrele de resuscitare nu au readus semnele vitale și s-a declarat decesul. Celei de-a doua persoane de 50 de ani i-a fost administrat oxigen și a fost transportată la spital”, au declarat pentru monitorulcj.ro, reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

12 incendii în spitalele din România, izbucnite într-un an! În orice clipă se poate întâmpla și la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter