Actualitate

Certificatele de naștere și cele de deces se eliberează din curtea Primăriei

Accesul persoanelor în sediile primăriei, cu excepția angajaților, permis doar persoanelor cu test COVID negativ, vaccin sau trecute prin boală. Eliberarea certificatelor de deces și a certificatelor de naștere se poate face în exteriorul clădirii Primăriei.

 

 


Primăria Cluj-Napoca a făcut precizări cu privire la restricțiile care se aplică la accesul în sediile instituției. 

 


Astfel, accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în sediile Primăriei municipiului Cluj-Napoca este permis în următoarele condiții:

- celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
- celor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
- celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.


Eliberarea certificatelor de deces și a certificatelor de naștere se poate face în exteriorul clădirii Primăriei de pe strada Motilor nr. 3 (curtea interioară).

Primăria precizează că măsura a fost luată în conformitate cu Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj NR. 226 din 24 octombrie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 1090/06.10.2021, cu modificările ulterioare, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe raza județului Cluj.


Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj pot fi consultate AICI.

CITEȘTE ȘI


La mall, certificatul verde e OBLIGATORIU. Arafat face clarificări

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter