Actualitate

Celebra barieră de gabarit de pe strada Mamaia a BLOCAT accesul unei ambulanțe SMURD

Un clujean a semnalat marți, 19 octombrie, un nou incident pe strada Mamaia, unde accesul unei ambulanțe SMURD a fost blocat de bariera instalată în zonă. Bariera este cunoscută de clujeni ca fiind dărâmată și schimbată de câteva ori pe an.

 

 


Un clujean a postat marți, 19 octombrie, pe pagina sa de Facebook o poză cu o ambulanță SMURD care bariera de pe strada Mamaia i-a blocat accesul.

„Pe strada Mamaia, Cluj, sens unic, SMURD-ul are interzis. Tipii aia smart de la drumuri din orasul mega smart au pus bara prea jos ca sa incapa si girofarurile. La 100 de metri, in parc, poti sa iti incarci smartphone-ul la USB”, a transmis clujeanul.


În spatele barierei de pe strada Mamaia este o întreagă poveste. În luna mai a anului 2020, noua barieră de gabarit a fost montată, iar accesul mașinilor mai înalte de 2,3 metri a fost interzis.

Aceasta a fost pusă la pământ de mai multe ori în decursul anilor, ultima dată fiind remontată în luna august când după doar trei săptămâni a fost avariată de un șofer neatent.



CITEȘTE ȘI

Comuna Dăbâca rămâne fruntașă la rata de infectare cu COVID-19. A DEPĂȘIT pragul de 23 cazuri la mie

Ultimele Stiri
abonare newsletter