Actualitate

Un bărbat băut și FĂRĂ PERMIS de conducere a provocat un accident într-o localitate din Cluj

Un bărbat de 64 ani din comuna Frata, băut și fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în localitatea Soporu de Câmpie.

 

 


Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Frata, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, în localitatea Soporu de Câmpie, județul Cluj.

Bărbatul a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate.


„Astăzi, 8 octombrie a.c, în jurul orei 16.45, polițiștii Secției 4 Poliție Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 64 de ani, din comuna Frata, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe un drum local din localitatea Soporu de Câmpie, fără a poseda permis de conducere.

Conform verificărilor, anterior depistării, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale, părăsind partea carosabilă și acroșând un stâlp de electricitate.


Totodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație indicând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI


Accident GRAV în Turda. Un bărbat încarcerat, în urma unui impact între două mașini. Trei persoane au ajuns la spital

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter