Actualitate

Primăria a intervenit pe strada Papilian! Casele din zonă, stabilizate pe cheltuiala investitorului

Emil Boc a anunțat că Primăria municipiului Cluj-Napoca a intervenit de urgență pe strada Victor Papilian pentru a stabiliza casele și străzile din vecinătate, pe cheltuiala investitorului.

 

După multe plângeri depuse de clujenii care locuiesc pe sau în zona străzii Victor Papilian din Cluj-Napoca, situația craterului de pe șantier va fi rezolvată, prin stabilizarea caselor și a străzilor adiacente


 

Clujenii și Primăria au făcut eforturi mari ca investitorul de acolo să plătească pentru acțiunile sale, care au dus aproape la dărâmarea caselor din vecinătate și distrugerea străzilor din jur.


Investitorul s-a ales cu o amendă în valoare de 100.000 lei, autorizația de construcție suspendată și o plângere penală:

„Primăria Municipiului Cluj-Napoca, pe cheltuiala investitorului, intervine în șantierul de pe str. Victor Papilian pentru a lua măsuri de primă urgență pentru punerea în siguranță a caselor învecinate.


Pentru a preveni în continuare alunecările de teren din zona străzii Victor Papilian, primăria intervine pe cheltuiala investitorului pentru realizarea lucrărilor de primă urgență, în condițiile în care acesta nu s-a conformat deciziilor Inspectoratului de Stat în Construcții și deciziilor Instanțelor de Judecată. 

De asemenea, investitorul are amendă de 100.000 lei, plângere penală și autorizația de construcție (AC) suspendată”, potrivit primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Dezastru pe str. Papilian, din cauza craterului de pe șantier. Surpările se extind la casele vecinilor. VIDEO

 


Situația pe strada Papilian, e „o urgență și ARDE”. Boc: „Pe investitorul de acolo îl numesc INFRACTOR”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter