Actualitate

WonderPuck5 va avea loc la Cluj și Bonțida, în 9-12 septembrie

Peste 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshopuri, ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

 

 


Toate acestea vor avea loc în cinci  locații din Cluj-Napoca și Bonțida, cu participarea artiștilor străini  din cinci țări, la cea de-a cincea ediție a a Festivalului Stradal  WonderPuck.

 


Ediția din acest an a festivalului WonderPuck va avea loc între 9 și 12 septembrie 2021.

Pe lângă artiști din România, evenimentului va aduce la Cluj invitați  din cinci țări: Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și  Italia. De asemenea, vor fi prezenți reprezentanți ai celor mai mari  festivaluri de teatru de păpuși și animație din țară.


Manifestările festivalului vor avea loc în cinci locații: Piața  Unirii, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Palatul  Reduta, Curtea Magic Puppet de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca,  plus Castelul Bánffy din Bonțida.

Ne-am bucurat de o colaborare extraordinară cu universitățile din  Cluj-Napoca. Studenții de la Facultatea de Teatru și Film a  Universității „Babeș-Bolyai” (UBB) vor avea la această ediție a  festivalului momente de Commedia dell’arte și interacțiuni cu publicul. De asemenea, studenții  Universității de Arte și Design (UAD) vor avea expoziții, acestea  devenind decor de festival.


În contextul pandemiei, vom respecta toate condițiile impuse la  momentul festivavului din acest an.

Începând din 1 septembrie 2021 vom face public programul WonderPuck5,  atât pe paginile de Facebook, cât și pe site-ul festivalului.


Proiect realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, cu sprijinul  Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca,  Administrației Fondului Cultural Național și Clubului Lions.

Ultimele Stiri
abonare newsletter