Actualitate

Pe drumurile Clujului se circulă fără permis de conducere! Când a fost prins, un tânăr a încercat să fugă de Poliție

Pe drumurile din județul Cluj se circulă din ce în ce mai des fără permis de conducere. Un tânăr a încercat să fugă de Poliție după ce a fost prins.

 

Un tânăr din comuna Băișoara a circulat cu o mașină neînmatriculată pe drumurile din județul Cluj. Polițiștii l-au prins pe băiat și l-au transportat spre secție. 


 

În timp ce se deplasau spre secția de Poliție, tânărul a încercat să fugă de polițiști, dar aceștia l-au oprit prin focuri de armă.


„Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din comuna Băișoara, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. În fapt, la data de 10 august a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii l-au depistat pe tânăr în timp ce se deplasa, cu autoturismul, pe DJ 107M, în localitatea Băișoara, fără a deține permis de conducere. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul.

În timp ce tânărul era condus spre autospecială pentru conducerea la sediul unității de poliție, acesta a încercat să se sutragă măsurii, fugind, însă unul dintre polițiști, după somare, a efectuat două focuri de armă în plan vertical, determinându-l pe cel în cauză să se supună măsurii de conducere. În cauză a fost intocmit un dosar de cercetare penală, tânărul fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a transmis IPJ Cluj.


În aceeași zi, pe 10 august, polițiștii din Cluj au depistat un alt tânăr din comuna Tritenii de Jos care a condus fără permis de conducere:

„La data de 10 august a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au depistat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Tritenii de Jos, care se deplasa pe DJ 151C, în localitatea Tritenii de Jos, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, ca urmare verificărilor întreprinse de polițiști, a reieșit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul, autoturismul condus de tânăr fiind radiat.


În cauză au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal, deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a mai transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter