Actualitate

Au început „ofertele” pentru UNTOLD. 1500 euro pentru un apartament cu 2 camere în perioada festivalului

Festivalul Untold a devenit o adevărată afacere pentru clujeni în ultimii ani și tot mai mulți se îmbogățesc de pe urma celor care vin să se distreze.

Cel mai important festival din România va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca după un an în care pandemia de COVID-19 a dat peste cap planurile organizatorilor, dar și a celor care se pregăteau să închirieze apartamente. UNTOLD 2021 ar urma să aducă în Cluj-Napoca din nou câteva zeci de mii de turiști, iar localnicii încearcă să profite cât mai mult de pe urma celor patru zile de show.

Astfel, descoperim că există pe piață apartamente la preț uriaș în perioada UNTOLD. De exemplu, un apartament cu 2 camere semidecomandat, construit după anul 2000, se închiriază cu suma de 1.500 de euro pe perioada UNTOLD.


Proprietarul spune că locația este la 5 minute de stația de troleibuz, iar chiriașii vor beneficia pe perioada Untold de două camere, o baie, living și vor avea la dispoziție 60 mp. Cel care dă în chirie apartamentul mai spune că sunt acceptate maxim 5 persoane.

200 de euro de persoană, chiria la Untold

O clujeancă vine cu o altă „ofertă bombă” pentru UNTOLD 2021. Conform unui anunț postat pe OLX, se închiriază un apartament cu 2 camere decomandat, în cartierul Grigorescu. Prețul este de 200 de euro pe noapte și trebuie să închiriezi minim 2 nopți locuința.


„PF închiriez apartament 2 camere decomandat, etaj 2, mobilat complet, proaspăt renovat, compus din: living cu TV (1 canapea extensibilă), 1 dormitor cu TV (pat matrimonial), baie, bucătărie, balcon. Posibilitate de cazare pentru 1-4 persoane.
Nu se acceptă animale de companie. Free Wi-fi.
În preț intră și un loc de parcare.
Apartamentul se află în zona festivalului (cartierul Grigorescu) iar la locația festivalului se poate ajunge atât pe jos (pe malul apei), cât și cu autobuzul 30 (3 stații). Stația de autobuze către toate zonele orașului, precum și stația de TAXI, se află la 2 minute distanță de bloc.
Tot în aceeași zonă (la cca 3-4 minute) se află supermarket NON- STOP, farmacii, benzinărie etc.
Prețul pe perioada festivalului este 200 euro/noapte. Minim 2 nopți.
Pentru rezervare se va percepe un avans/garanție 1/4 din prețul total in cont BT + copiile cărților de identitate a persoanelor care vor locui pe perioada UNTOLD”, se arată în anunțul postat OLX.

450 de euro pentru o garsonieră la Untold 2021

O tânără solicită 450 de euro pe perioada festivalului Untold și 250 de euro pentru Electric Castle pentru o garsonieră din Mănăștur.


„Închiriez garsoniera în Cartierul Manastur, situată la parterul unui imobil de 10 etaje, lângă pădure, într-o zonă liniștită, la câteva minute de stația de autobuz, magazin, școală, MC Donalds, etc, la 10 minute de Cluj-Arena cu tramvaiul.
Este formată dintr-o bucătărie mare, un living spațios, hol și baie, cu o capacitate de 2 persoane, putându-se suplimenta la 4.

Pret pentru electric 250 de euro.
Preț pentru untold 450 de euro”, este anunțul care le dă fiori unora.

6500 de lei pentru 2 camere într-un apartament cu 4 camere

La UNTOLD 2021 se fac bani din chirii cu orice sacrificiu. O persoană închiriază 2 camere într-un apartament de 4 camere din Mănăștur și vrea 6500 în perioada festivalului.


La 6500 de lei beneficiezi de baie separată, internet, televiziune. Proprietarul ar prefera „2 cupluri de melomani” care se cunosc, deoarece o singură cameră este prevăzută cu balcon și doar acolo se fumează. Locația este una bună pentru Untold, fiind chiar în apropriere de Big Mănăștur.

Lipsa festivalului UNTOLD în 2020 a cauzat pierderi importante pentru organizatori, dar se pare că și pentru clujenii care închiriau apartamente în această perioadă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter