Actualitate

Expertul UBB, Răzvan Cherecheș critică intenția USR-Plus de a porni o campanie de vaccinare: „Partidul va crea doar zgomot și confuzie”

Răzvan Cherecheș a criticat intenția USR-Plus de a porni o campanie de informare privind vaccinarea anti-COVID, el specificând că asta este treaba autorităților și nu a partidelor.

 

 


Alianța USR-Plus a pornit o campanie de vaccinare anti-COVID, însă acest lucru nu a fost bine văzut în fața expertului de sănătate publică, Răzvan Cherecheș, care a spus că politizarea campaniei de vaccinare este o greșeală foarte mare.

 


Răzvan Cherecheș este profesor universitar la Universitatea Bbeș-Bolyai și expert în sănătate publică. El a spus că această campanie de informare privind vaccinarea este treaba autorităților, iar o campanie inițiată de un partid va porni doar zgomot ș haos, și nu va avea niciun rezultat.

„Politizarea campaniei de vaccinare este o greșeală! Una mare!


Alianța USR-Plus a pornit o campanie de informare privind vaccinarea pe partid - cu sigla partidului, în corturi ale partidului, cu oameni în tricouri personalizate.

Campania de vaccinare este o chestiune de sănătate publică care ne afectează pe toți, indiferent de culoarea politică, culoarea pielii sau preferințe de orice fel.


Campania de informare privind vaccinarea TREBUIE să fie implementată de autorități - Ministerul Sănătății, Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică

Ținând cont de campania anemică de informare, toate eforturile (TOATE) ar trebui să participe în aceeași direcție - ajutor pentru Minister și pentru RoVaccinare.


Un partid/coaliție (la guvernare) care alocă resurse (timp, energie, materiale, ...) pentru o campanie proprie privind stimularea vaccinării, va crea doar zgomot și confuzie, în loc să ajute!

Avem nevoie de o (una) campanie unitară, de un singur brand, de mesaje și concepte care sunt integrate și complementare!

Așa cum e acum, USR-PLUS încearcă mai degrabă să promoveze partidul propriu!”, a scris pe Facebook Răzvan Cherecheș.

CITEȘTE ȘI:

Programul restaurantelor SE PRELUNGEȘTE până la ora 2:00 pentru nunți și botezuri

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter