Actualitate

O parcare cu 130 de locuri va fi amenajată în Dej

Primăria municipiului Dej va amenaja o parcare cu 130 de locuri, pe strada Nicolae Titulescu.

 

 


Au început lucrările la viitoarea parcare de pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Dej. Aceasta va pune la dispoziția dejenilor 140 de locuri noi de parcare și este realizată din fonduri bugetare.

 


Scopul viitoarei parcări este descongestionarea traficului din zona centrală a orașului.

„Au demarat lucrările la viitoarea parcare care va fi amenajată pe strada Nicolae Titulescu. În prima fază se intervine la curățarea terenului, realizarea rigolelor de scurgere și asigurarea stocului de materiale, necesar lucrărilor.


Parcarea va avea peste 130 de locuri  și investiția, care este realizată cu fonduri de la bugetul local, are ca scop descongestionarea traficului din zona centrală a municipiului Dej”, a transmis primarul Morar Costan.

Lucrări pe mai multe străzi din Dej

De asemenea, în această perioadă se desfășoară lucrări de modernizare pe mai multe străzi din municipiu. Vineri, s-au finalizat intervențiile de pe străzile Căprioarei și Pajiștei. 


Lucrările sunt finanțate prin fonduri europene, Programul Operațional Regional 2014-2020.

„S-a turnat al doilea strat de asfalt pe străzile Căprioarei și Pajiștei. Intervențiile fac parte din proiectul european «Îmbunătățirea transportului public si nemotorizat in municipiul Dej Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbana reprezentat de străzile: Fântânilor, Narcisei, Căprioarei, Pajiștei, Salbelor, Porumbeilor, Turturelelor, Vânătorilor, Rândunicii, Mierlei, Cireșului , Fazanilor, Veveriței, Ciocârliei, Livezii, Mușcatelor, Văii, Lebedelor, Plopilor, Căpșunilor, Sălciilor, Canalului, Câmpului, Busuiocului, Măcieșului, Ferigii, Fundătura, Cărămidarilor, Pescarilor», finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020”, a mai transmis primarul din Dej.


CITEȘTE ȘI

Lucrări de modernizare pe mai multe străzi din Dej

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter