Actualitate

Emil Boc: „Sunt extrem de optimist că vom avea evenimente și festivaluri mai mari din vară”

Emil Boc susține reluarea evenimentelor în Cluj-Napoca. În vara, cel târziu toamna acestui an, chiar și festivaluri mai mari ar putea avea loc în „orașul de pe Someș”.

 

 


Primarul Emil Boc a vorbit la o emisiune radio despre reluarea evenimentelor și festivalurilor de dimensiuni mai mari. Edilul este convins că în curând se vor anunța condițiile exacte de organizare a acestor evenimente.

 


„Despre evenimente, categoric ele trebuie să aibă loc. Sunt un susținător fără rezerve a reluării evenimentelor începând cu vara-toamna acestui an. Mesajul premierului, pe care l-a dat la Cluj, a fost „vaccinarea va fi cheia pentru organizarea festivalurilor, redeschiderea acestei industrii. Sunt convins că în luna mai, cel puțin la începutul lunii iunie, vor fi făcute publice și condițiile exacte de organizare. O să insist să fie cât mai repede cu putință, în luna mai, anunțate condițiile”, anunță Emil Boc.

Boc este „extrem de optimist” că în vara sau toamna anului 2021 la Cluj-Napoca se vor organiza festivaluri. Totodată, edilul crede că relaxarea restricțiilor se va întâmpla la 1 iunie, cum a anunțat și premierul Florin Cîțu.


„Premierul a anunțat 1 iunie pentru relaxarea restricțiilor și cred că se ține de cuvânt. Nu l-am văzut niciodată să nu se țină de cuvânt. El a anunțat, din 1 iunie încep măsurile prestate de relaxare. Până atunci trebuie respectate regulile și vaccinarea. Sunt extrem de optimist că în această vară, toamnă, vom avea evenimente organizate la Cluj-Napoca, inclusiv festivaluri de dimensiuni mai mari. Aceste măsuri vor fi anunțate în luna mai, cel târziu la începutul lunii iunie”, susține Emil Boc.

Totodată, „Clujul va fi primul oraș care iese din pandemie”, consideră primarul, susținând acest lucru cu faptul că clujenii se vaccinează în mod accelerat, în timp ce alte în centrele de vaccinare din alte orașe bate vântul.


„Cluj va fi și primul oraș care iese din pandemie, dacă lucrurile continuă așa. Noi avem liste de așteptare, alte orașe au locuri da nu merge nimeni la vaccinare împotriva COVID-19. Noi din 20 aprilie am mai deschis cinci centre de vaccinare, de luni, cel mai probabil, se vor deschide un centru de vaccinare mobil, drive-thru, din mașină, la Sala Sporturilor. Acolo platoul permite un astfel de centru.”, adaugă Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:


Incidența COVID în Cluj-Napoca - 4.38. Boc: „Am coborât rata fără carantină. Vom scăpa și de mască, la un moment dat”

 

Topul liderilor politici din România. Emil Boc, al doilea cel mai de încredere politician din țară

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter