Actualitate

Când scăpăm de restricții? Cîțu: „Revenirea la normalitate a României, la 1 iunie”

Premierul Florin Cîțu a anunțat data la care ar putea avea loc revenirea la normalitate a României. Când vor fi eliminate restricțiile privind coronavirusul?

 

 


Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat că, de la 1 iunie, se dorește revenirea la normalitate a României. Astfel, ne putem aștepta ca restricțiile din starea de alertă să fie eliminate începând cu această dată.

 


Florin Cîţu propune un comitet interministerial care să asigure, de la 1 iunie, revenirea la normalitate a României.

Când am putea scăpa de restricții?

„Astăzi voi anunţa constituirea unui comitet interministerial, sub coordonarea premierului, care să asigure, de la 1 iunie, revenirea la normalitate a României. Vom începe, de fapt, acesta este primul jalon, primul pas, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate”, a declarat Florin Cîţu, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.


El a precizat că acest comitet interministerial va include toate ministerele şi, de asemenea, se ia în calcul invitarea unor sindicate şi patronate.

CITEȘTE ȘI


Evenimentele-experiment, organizate tot mai des. Clujul, primul oraș din țară care dorește organizarea unui concert-test

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter