Actualitate

Poți plăti factura la apă de acasă! Aplicație online pentru clienții Companiei de Apă

Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” au extins și îmbunătățit funcționalitățile aplicației pentru clienții companiei, în contextul pandemiei de Covid-19 și al măsurilor de distanțare socială impuse.

 

 


Aplicația „MyCAS - #StauAcasa” (disponibilă pe website-ul www.casomes.ro) vine în ajutorul clujenilor în contextul pandemiei de COVID-19 și al măsurilor de distanțare socială impuse de autorități.

 


Aplicația dispune, pe lângă opțiunea de accesare de pe website, de o versiune dedicată telefoanelor mobile inteligente, cu aceeași denumire, care poate fi descărcată gratuit din magazinele App Store și Google Play.

Plata facturilor, din confortul casei

 „Încurajăm toți beneficiarii Companiei de Apă Someș să utilizeze noua platformă on-line, avantajele fiind multiple. Fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la sediile Companiei, clujenii vor câștiga atât la capitolul siguranță cât și în ceea ce privește timpul economisit, putând plăti serviciile, obține avizele necesare sau încheind contracte online, extrem de ușor”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Noi facilități

Dacă până în acest moment clienții operatorului de apă puteau utiliza platforma informatică exclusiv pentru vizualizarea și plata on-line a facturilor pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, aceștia au de acum posibilitatea gestionării, de la distanță, a relației contractuale, prin:

- contractarea online a serviciului de alimentare cu apă și/sau de canalizare, (transmiterea documentațiilor în vederea încheierii/ transferului contractelor și rezilierea contractelor);
- obținerea online a avizelor tehnice;
- solicitarea online a recepțiilor tehnice.


Într-o primă etapă, noile funcționalități vor fi disponibile pentru utilizatorii din municipiul Cluj-Napoca și zona rurală arondată, urmând ca, ulterior, acestea să fie extinse și pentru beneficiarii din celelalte sucursale ale Companiei de Apă „Someș” din județele Cluj și Sălaj.

CITEȘTE ȘI


Clujenii ar putea rămâne FĂRĂ APĂ: REDUCEȚI consumul de apă potabilă pentru agricultură

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter