Actualitate

Suporterii „U” Cluj protestează în fața Prefecturii, după tragedia de la Spitalul Matei Balș: „Ard oamenii în spitale mereu”

Suporterii „U” Cluj s-au strâns în fața Prefecturii pentru a protesta, după tragedia de la Spitalul Matei Balș din București, unde șapte oameni au murit.

 

 


Mai mulți suporteri ai clubului de fotbal Universitatea Cluj au organizat un protest în fața Prefecturii pentru a atrage atenția asupra incendiului de la un spital din Capitală.

 


Pe o pancardă imensă, suporterii „U” Cluj au semnalat faptul că „ard oamenii în spitale mereu”.

Incendiul de la „Matei Balş" a izbucnit vineri, în jurul orei 5:00, iar în pavilion erau internaţi bolnavi cu COVID-19. Trei pacienţi au murit carbonizaţi şi o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată iar sâmbătă, 30 ianuarie, a decedat o femeie transferată la Spitalul Universitar. Ulterior, încă o persoană a murit, bilanțul ajungând la șapte morți.


În urmă cu două zile, mai mulți protestatari s-au strâns în fața Spitalului Matei Balș. Pe lângă mesajele de protest adresate autorităților, oamenii adunați în fața spitalului au cerut demisia lui Raed Arafat, ședul DSU, și chiar și a președintelui Klaus Iohannis.

Sursă foto: Șepcile roșii


CITEȘTE ȘI:

Incendiu Spitalul Matei Balș: A murit o pacientă transferată la alt spital. Bilanțul victimelor a ajuns la șase!

 


Spital în pod, în Centrul Clujului! Nu are autorizație de construcție și nici pentru securitate la incendiu. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter