Actualitate

Primăria Cluj-Napoca a câștigat premiul „Smart City Administration” pentru strategiile implementate în 2020.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a primit un nou premiu pentru strategiile de digitalizare adoptate în anul 2020.

 

 


Primăria municipiului Cluj-Napoca a primit un nou premiu „Smart City Administration”, pentru strategiile și performanțele din anul 2020.

 


„Astăzi, 28 ianuarie 2021, am participat la ceremonia online de decernare a premiilor Galei „The Diplomat-Bucharest”. Primăria Cluj-Napoca a obținut premiul „Smart City Administration” datorită performanțelor și strategiilor din 2020, aplicate în folosul cetățenilor.

Pandemia COVID-19 a reprezentat o provocare în primul rând pentru sistemul sanitar și cetățeni. În același timp, organizațiile și administrațiile locale au trebuit să se adapteze noii realități.


Pe lângă alocările pentru sănătate, asistență socială, sectorul cultural și alte măsuri importante, o modalitate necesară de răspuns rapid a fost și accelerarea procesului de digitalizare. Premiul oferit Primăriei în această seară reprezintă astfel o distincție și recunoaștere a abilității de a acționa strategic într-un an plin de provocări.”, a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebbok.

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor peste 250 servicii și proceduri online, pentru a diminua efortul și timpul petrecut pe drum sau în așteptare, precum și riscul în context pandemic. Pe lângă introducerea de noi proceduri și sisteme, precum Tichetul albastru, pe termen scurt  Primăria are ca obiectiv emiterea online a tuturor avizelor și autorizațiilor eliberate de instituție.


CITEȘTE ȘI:

Emil Boc este „Primarul anului”. Edilul Clujului a câștigat premiul „Mayor of the Year” la Smart City Industry Awards.

Ultimele Stiri
abonare newsletter