Actualitate

Un jandarm clujean a salvat de la bătaie o gravidă!

Aflat în timpul liber, un jandarm clujean a aplanat un conflict între doi șoferi. Conflictul s-a petrecut în zona podului IRA.

 

 


„Luni, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16.40, aflat în timpul liber, mă deplasam spre casă alături de soţia mea. Nimic neobişnuit până în momentul în care am observat o altercaţie între doi bărbaţi în zona podului IRA din municipiul Cluj-Napoca".



Aşa îşi începe relatarea colegul nostru, sublocotenent Ionel LIRCĂ din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.

Doi bărbaţi coborâseră din maşinile lor şi au început să se agreseze reciproc.

Observând acest fapt, colegul nostru a intervenit pentru aplanarea conflictului, mai ales că dintr-o maşină coborâse şi o femeie însărcinată care părea într-o stare de agitaţie. Jandarmul a ajutat-o să urce în maşină, după care a sunat la dispeceratul unităţii pentru a solicita sprijin.

Echipajul de jandarmi a ajuns în scurt timp la faţa locului pentru luarea măsurilor legale.

La locul incidentului a sosit o ambulanţă pentru consultanţă de specialitate dar şi un echipaj de poliţie pentru continuarea cercetărilor.


CITEȘTE ȘI:

Jandarmii din Cluj au cumpărat panouri solare pentru un tată care își crește singur fetița, într-o casă fără curent electric. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter