Actualitate

Iar i-a luat iarna pe nepregătite? Mai multe drumuri din Cluj sunt înzăpezite, drumarii „dorm în papuci”

Prima zăpadă din an a acoperit drumurile cu un strat generos, creând blocaje și isterie în rândul șoferilor, care reclamă că drumarii întârzie să intervină.

 

 


O filmare a fost postată pe grupul Info Trafic jud. Cluj, în care este surprins un drum din cartierul Andrei Mureșanu acoperit de zăpadă. De asemenea, un alt șofer a semnalat că intrarea pe strada Soporului se face cu greu, din cauza zăpezii.

 


Alți șoferi au semnalat probleme pe drumul care leagă localitatea Ghirișu Român de Apahida, dar și pe câteva drumuri din Florești.

Prognoza meteo. Ninsori în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o informare de ninsori, vânt puternic și polei pentru jumătatea de sud a țării. Informarea este valabilă până marți și anunță strat de zăpadă consistent, precum și rafale de 70 kilometri pe oră.


În intervalul sâmbătă ora 23:00 – marți ora 6:00, în jumătatea de sud a țării precipitațiile se vor extinde treptat și se vor acumula cantități, local de peste 20...30 l/mp.

Va ninge pe arii mai extinse și însemnat cantitativ, în special în noaptea de duminică spre luni (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de luni (11 ianuarie) când se va depune strat de zăpadă, local consistent.


Vor fi și intervale cu ploaie și lapoviță și se va forma polei.

Din dimineața zilei de luni (11 ianuarie) vântul se va intensifica treptat, local vor fi rafale de 40...50 km/h, iar la munte, la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 60 ...70 km/h și va fi viscol.


CITEȘTE ȘI

Polei pe drumurile din Cluj. În ce zone s-a intervenit cu material antiderapant?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter