Actualitate

Gata cu cozile de la ghișeu! Taxele pentru permise și înmatriculări pot fi plătite online la Cluj

Din luna decembrie, plățile pentru permise, înmatriculări și autorizații de circulație provizorie pot fi efectuate în mediul online.

 

 


Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj a lansat un serviciu online prin intermediul site-ului său pentru efectuarea plăților online.

 


Începând din această lună, plățile pentru permisele de conducere, certificatele de înmatriculare a mașinilor și autorizațiile de circulație provizorie pot fi plătite online.

Procesul de plată online se efectuează prin accesarea site-ului drpciv.ro și a secțiunii servicii online, la plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.


Dovada plății nu este obligatorie pentru tranzacțiile efectuate prin drpciv.ro sau ghiseul.ro.

Care sunt avantajele plății online?

- Este disponibil nonstop – sistemul de plată funcționează permanent, plata poate fi efectuată la orice oră și în orice zi.
- Procesare și validare rapidă – verificare automată, nu este necesară prezentarea dovezii plății la ghișeu.
- Eliminarea timpului și deplasărilor către bancă sau alte locații de plată.
- Eliminarea comisioanelor la tranzacții.


CITEȘTE ȘI:

Serviciul pentru Permise și Înmatriculări își mută sediul în Someșeni de săptămâna viitoare. Spațiul este DUBLU față de cel din Gheorgheni

 


Umiliți la Serviciul Permise și Înmatriculări, cu care se laudă autoritățile. După 2 ore de coadă în frig și ploaie, li s-a închis ușa în nas. Subprefect: „Stăm prost cu personalul“.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter