Actualitate

Serviciul pentru Permise și Înmatriculări își mută sediul în Someșeni de săptămâna viitoare. Spațiul este DUBLU față de cel din Gheorgheni

Serviciul pentru Permise de Conducere și Înmatriculări își mută sediul în cartierul Someșeni de săptămâna viitoare. Spațiul este dublu față de cel de pe strada Albac din Gheorgheni.

Serviciul pentru Permise și Înmatriculări își mută sediul în Someșeni de săptămâna viitoare. Spațiul este DUBLU față de cel din Gheorgheni Serviciul pentru Permise și Înmatriculări își mută sediul în Someșeni de săptămâna viitoare. Spațiul este DUBLU față de cel din Gheorgheni

 

 


Începând cu data de luni, 16 noiembrie, Serviciul de Permise și Înmatriculări își va desfășura activitatea într-un nou sediu, în cartierul Someșeni. Locația exactă este în clădirea Biroului Vamal de interior Cluj, strada Traian Vuia,  nr.157, din Cluj-Napoca.

 


Spațiul sediului din Someșeni este dublu ca suprafață, comparativ cu sediul vechi de pe strada Albac din cartierul Gheorgheni.

Sediul a fost amenajat cu dotări esențiale pentru ca activitățile efectuate acolo să se realizeze în condiții bune, iar ca măsurile sanitare să se poată respecta.


„Toate activitățile de examinare teoretică, practică, replanificare traseu, preschimbări permise, înmatriculări, numere provizorii, eliberare-preluare documente, etc., planificate pentru data de 13.11.2020, se vor reprograma automat pentru data de sâmbătă, 21.11.2020. Replanificarea activităților pentru data de sâmbătă, 21.11.2020 se va face automat de către SPCRPCIV Cluj, rămânând valabile intervalele orare conform planificărilor inițiale”, transmite prefectul.

Toate birourile din cadrul serviciului vor fi funcționale de luni

Pentru operațiunile derulate de serviciu, pentru relația cu cetățenii, toate birourile vor fi funcționale de la începutul săptămânii viitoare.


Vor exista 11 ghișee disponibile cetățenilor:

- înmatriculări
- numere provizorii
- eliberare documente
- reprogramări traseu
- preschimbare premise
- preluare imagine foto
- înregistrare dosar de examinare


O sală mai mare pentru examinarea clujenilor care își fac școala de șoferi

Noua locație va avea și o sală mai mare destinată examenelor teoretice pentru clujenii care urmează școala de șoferi. Încăperea are o capacitate de 14 candidați, în condiții de distanțare socială.

Sala actuală, din sediul vechi, dispune de o capacitate de 7 candidați, cu jumătate mai puțini decât în locația din Someșeni.

Astfel, evaluarea candidaților se va efectua într-un timp mai scurt și mai eficient.

Ghișee ale Direcției de Impozite și taxe locale

În aceeași incintă vor funcționa și ghișee care aparțin de Direcția de Impozite și taxe locale, din subordinea Primăriei Cluj-Napoca. Acolo se vor plăti taxele pentru declararea fiscal și radierea vehiculelor auto.

Astfel, cetățenii clujeni vor putea finaliza toate demersurile necesare într-o singură locație și nu o să mai trebuiască să se deplaseze la sediul primăriei pentru achitarea lor.

Structurarea ghișeelor  va asigura soluționarea unui număr mai mare de solicitări și într-un timp mai redus.

Parcare la noul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări

La noul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări s-a amenajat o parcare cu până la 100 de locuri disponibile. S-a înființat și o trecere de pietoni, iar trotuarele din zonă au fost reamenajate.

Pentru cei care se deplasează cu transportul în comun, în apropiere a fost amplasată o stație CTP. Clujenii pot să se deplaseze la sediu și de la sediu cu atubuzele care circulă pe liniile 5 și 8, dar și cu cele care fac traseul Cluj-Napoca – Apahida.

CITEȘTE ȘI:

Locuitorii din Gheorgheni scapă de aglomerația de la Permise, din noiembrie. Sediu nou în Someșeni

 

Sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări, deschis la Câmpia Turzii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter