Actualitate

Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Acești nativi îți îndeplinesc toate fanteziile

Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Ei îți îndeplinesc toate fanteziile și trăiesc pentru a te satisface. Cine sunt cei mai buni bărbați la pat din zodiac?

 

 


Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Visul oricărei femei este un bărbat care să-i ofere toată atenția lui. Acest lucru este bine-venit atât în viața de zi cu zi, cu mici surprize, atenția sportită detaliilor și mici gesturi de afecțiune, cât și când ușa dormitorului se închide în urma voastră. Pentru a fi sigură că faci alegerea corectă atunci când te duci cu un bărbat în dormitor, astrele te ajută să îți dai seama care sunt cei 5 nativi care îți vor satisface toate poftele și fanteziile sub așternut.

 


Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Pești

Cu siguranță ai auzit și tu că cei don zodia Pești sunt cei mai buni amanți. Nativul din zodia pești este pasional, romantic și întotdeauna pune nevoile partenerei sale înaintea propriilor nevoi. De obicei, bărbații Pești sunt experimentați în arta amorului. Le place să-și seducă femeile și să le îndeplinească toate fanteziile. Au energie bună și niciodată nu se vor sătura de tine. Nu te mira dacă te trezește dimineața, sărutându-te pe gât, șoptindu-ți la ureche tot ce îți dorești să auzi.

Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Vărsător

Ai trăit degeana dacă nu ai făcut dragoste cu un Vărsător. Chiar dacă pare rece și distant, acest nativ se transformă într-o fiară în pat. Se spune că cei care par cei mai cuminți și liniștiți sunt, de fapt, cei mai periculoși și buni în dormitor. În cazul zodiei Vărsător, vorba asta se adeverește. Vărsătorii stiu cum să îți satisfacă cele mai ascunde dorințe. Știe cum să-ți facă pe plac și nu se va opri până când nu îi vei spune tu acest lucru. Îi place să îți trimită mesaje deocheate și să-ți stârnească apetitul pentru sex, fie că ești la serviciu sau la o cină cu părinții. Adoră să fie dominat de partenera lui.


Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Gemeni

Nu e de mirare că Gemenii se află în acest top. Cel din zodia Gemeni este, probabil cel mai fustangiu dintre toți bărbații din zodiac. Are multă experiență în dormitor pentru că nu există domnișoară care să poată rezista acestui nativ. Știe ce să îți spună ca să ajungi în patul lui, e maestrul preludiului. Bărbatul Gemeni e amantul perfect. Știe exact unde, când, ce și cum să facă numai ce îți place ție. Îi place să domine în așternuturi, așa că ar fi bine să te pregătești pentru aventura vieții tale.

Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Taur

Nativul Taur vrea ca partidele tale amoroase cu el să fie memorabile. Bărbatul Taur este activ sexual, îi place mereu să încerce poziții noi și nu te lasă niciodată să te plictisești alături de el. Fie că îți face o surpriză la serviciu sau te răpește 10 minute de la o petrecere, Taurii nu se mai satură de amor. El este masculul alfa din relație, îi place să domine și să te audă cum îi strigi numele, în intimitate.


Top 5 zodii de bărbați buni la pat. Leu

Leul este puternic și determinat. Când îi place de o femeie, nu stă pe gânduri și se duce să o cucerească. În așternuturi știe cum să-și satisfacă partenera, de oricâte ori vrea ea. Îi place să folosească jucării pentru adulți, se uită cu partenera la filme erotice și adoră să joace diverse roluri în intimitate. O partidă de amor cu un nativ din zodia Leu îți va rămâne întipărită în minte pentru totdeauna.

CITEȘTE ȘI:


Horoscop Crăciun 2020. Trei zodii au parte de clipe magice

 

 

 

 

 

 

abonare newsletter