Actualitate

Beard Brothers din nou la datorie! 100 de voluntari pentru call center-ul DSP Cluj: „Este nevoie de voluntariat în această perioadă critică”

Începând de astăzi, 9 noiembrie, persoanele din Asociația Beard Brothers fac voluntariat la call center-ul DSP Cluj.

beard-brothers-din-nou-la-datorie-100-de-voluntari-pentru-call-center-ul-dsp-cluj-este-nevoie-de-voluntariat-in-aceasta-perioada-critica beard-brothers-din-nou-la-datorie-100-de-voluntari-pentru-call-center-ul-dsp-cluj-este-nevoie-de-voluntariat-in-aceasta-perioada-critica

 

 


Pereședintele Asociației Beard Brothers a spus că în această perioadă crticică este nevoie de voluntariat. În acest moment sunt 100 de voluntari care operează pe 10 linii telefonice, de la ora 08:00-20:00 în fiecare zi.

„Este nevoie în această perioadă de voluntari. Știm că timpul de așteptare pentru oameni era destul de mare. La inițiativa doctorului Suciu ne-am alăturat și noi. Am venit la DSP și le-am spus că vrem să ajutăm și noi. Începând de astăzi am deschis 10 linii telefonice, și sper să ajutăm cât mai mult posibil”, a declarat Cornel Hoza, președintele asociației Beard Brothers, pentru monitorulcj.ro.


Asociația Beard Brothers încurajează oamenii să se înscrie în acest voluntariat, pentru că situația este destul de crtică în această perioadă, iar orice mână de ajutor este bine primită.

„Momentan suntem 100 de voluntari, iar fiecare face cât poate. Noi trebuie să acoperim 10 linii telefonice, de la ora 08:00 până la ora 20:00. După cum am anunțat și pe pagina noastră oficială de Facebook, cine vrea să fie voluntar și să ajute în perioada asta critică, să ne dea un mesaj în privat. Noi vom prelua persoanele care vor să facă voluntariat, după care le vom face un training, și după îi băgăm în „pită”, vorba aia”, a adăugat președintele Asociației Beard Brothers.


De asemenea, Asociației Beard Brothers dorește să doneze bani pentru achiziționarea kiturilor de plasmă necesare pentru tratarea bolnavilor de Covid19.

Sursă foto: Facebook Beard Brothers.


CITEȘTE ȘI:

Donațiile de sânge nu ajută bolnavii de COVID19 pe cât ar trebui. „Oamenii au nevoie de plasmă și statul își bate joc de ei”

Beard Brothers au ajutat din nou. SMURD a primit o ambulanță de 100.000 de euro la Cluj

Beard Brothers construiește o școală de meserii în Cluj: „Un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter