Actualitate

Cazuri de COVID-19 confirmate la TVR Cluj

Trei cazuri de COVID 19 au fost semnalate în ultimele zile la TVR Cluj. Ancheta epidemiologică încă este în desfășurare.

cazuri-de-covid-19-la-tvr-cluj cazuri-de-covid-19-la-tvr-cluj

 

 


Trei angajați de la TVR Cluj sunt infectați cu noul coronavirus, un inginer de sunet din regie și doi realizatori, iar unul dintre ei a facut și emisiunile electorale.

Conducerea emisiunii nu a vrut să facă public aceste informații pentru a nu crea panică. În momentul de față, ancheta epidemiologică se află în desfășurare.


O altă publicație din Cluj-Napoca a afirmat că angajații de la Radio Cluj nu au fost anunțați de cele trei cazuri de la TVR Cluj, dar conducerea radioului a dezmințit această informație.

„Noi am fost anunțați de situația televiziunii. Pot spune că atât noi, cât și conducerea TVR asigură toate normele de siguranță pentru această perioadă de pandemie. Nu știu de ce au apărut acele informații în spațiul public cum că noi nu am fost anunțați. Eu nu am fost contactat de nicio publicație, prin urmare acea informație nu este adevărată. Nu știm identitatea persoanelor infectate, dar am fost anunțați de situația angajaților”, a declarat Bogdan Roșca, manager general Radio Cluj, pentru Monitorul de Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Situație critică într-un oraș din România. Toate școlile se închid!

Ultimele Stiri
abonare newsletter