Actualitate

Primarul care a întreținut relații sexuale cu două minore a fost reales pentru un nou mandat

Primarul care a întreținut relații sexuale cu două minore chiar în sediul Primăriei a fost reales pentru un nou mandat, ieri la alegerile locale 2020.

 

 


Primarul care a recunoscut că a făcut sex cu două minore a fost reales pentru un nou mandat. Damian Butnariu și-a asigurat locul la fotoliul de primar cu 555 de voturi.

Edilul comunei Mogoşeşti Siret a recunoscut în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete minore chiar în sediul Primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi. Acesta era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol.


„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei”, se arăta în motivare.

După ce s-a făcut publică toată povestea, primarul a scris pe Facebook că este mândru de ceea ce a făcut și că are putera să recunoască dacă greșește.


Damian Butnariu anunța că vrea să se suspende din PNL, dar ulterior el a fost exclus din PNL Iași în cadrul Biroului Politic Județean.

CITEȘTE ȘI:


Primarul din Deveselu a câștigat alegerile locale, deși a murit din cauza COVID-19 înainte de vot

 

Alegeri locale 2020. Primarul care și-a umilit fiica a câștigat un nou mandat. Primit cu aplauze la Primărie VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter