Actualitate

Primarul din Deveselu a câștigat alegerile locale, deși a murit din cauza COVID-19 înainte de vot

În localitatea Deveselu alegerile locale au fost câștigate de un candidat care a murit acum două săptămâni din cauza COVID-19.

Primarul din Deveselu a câștigat alegerile locale, deși a murit din cauza COVID-19 înainte de vot Primarul din Deveselu a câștigat alegerile locale, deși a murit din cauza COVID-19 înainte de vot

 

 


 Candidatul PSD, Ion Aliman a decedat acum două săptămâni, dar buletinele au rămas definitive, el nu a mai putut fi scos de pe buletinele de vot și a fost susținut în continuare.

 


În comuna Deveselu din Olt, cea care găzduiește scutul american antirachetă, alegerile au fost câștigate de fostul primar Ion Aliman, decedat pe 17 septembrie la Spitalul Colentina din Capitală, după ce a fost infectat cu COVID.

Deși rezultatele nu sunt încă oficiale, informația a fost dezvăluită pe pagina proprie de Facebook de viceprimarul comunei, Nicolae Dobre, candidat și el la CL din partea PSD. „Am numărat deja voturile pentru CL și primar. Procentual, dl Aliman a câștigat cu peste 70%. Dânsul neputând fi validat deoarece a intervenit decesul după tipărirea buletinelor, consiliul local alege un viceprimar care preia atribuțiunile până la data stabilirii unor noi alegeri. Și atunci pot să-mi depun și eu candidatura“, a declarat acesta pentru Libertatea.
 

abonare newsletter