Actualitate

Alegeri locale 2020. Primarul care și-a umilit fiica a câștigat un nou mandat. Primit cu aplauze la Primărie VIDEO

Primarul de la Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat încă un mandat la alegerile locale.

Alegeri locale 2020. Primarul care și-a umilit fiica a câștigat un nou mandat Alegeri locale 2020. Primarul care și-a umilit fiica a câștigat un nou mandat

 

 


După ce i-a fost anunțat câștigul, în fața Primăriei Sângeorz-Băi s-au adunat mulți oameni pentru a sărbători. Primarul a postat un videoclip pe pagina sa de facebook cu cheful și a anunțat că a ieșit victorios la alegeri.

 


Participanții la eveniment au sărbătorit momentul cu muzică populară. Traian Ogâgău a mai anunțat pe facebook următoarele:


„Sper că de azi înainte, să fim lăsați în pace și liniște să ne facem treaba pentru că știm foarte bine cum trebuie făcută. Am demonstrat în toți acești ani că dacă rămânem uniți, NIMENI ȘI NIMIC nu ne poate dezbina, oricât și-ar dori unii. Mulțumesc echipei PNL pentru susținere și sperăm să putem configura noua majoritate în Consiliu Local”, a postat primarul pe Facebook.

abonare newsletter