Actualitate

Captură URIAȘĂ de droguri, electronice și un pistol! 12 traficanți au fost prinși de poliția din Cluj. FOTO

12 traficanți de droguri și etnobotanice au fost prinși de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Cluj, după ce au efectuat 39 de percheziții la domiciliu.

 

 


De asemenea, au fost efectuate percheziţii în comunele Floreşti, Chinteni şi Baciu din judeţul Cluj.

 


Anchetatorii au descoperit şi ridicat 525 grame de canabis și 222 grame de substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Pe lângă aceste substanțe, s-a aflat și suma de 6.484 lei, 5 laptopuri, telefoane mobile, 7 cântare electronice, un pistol de airsoft, instrumente pentru consumul drogurilor, fiind capturate alte 3 kg de substanţe psihoactive.


În urma acestei acţiuni, au fost reţinute 12 persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată, şi efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Conform DIICOT, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2017 - 2020, o grupare formată din 28 de persoane a desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţelor Cluj şi Hunedoara.


Cei 12 inculpaţi vor fi prezentaţi, joi, Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:


95 de kilograme de droguri depistate de polițiștii clujeni în urma unor percheziții

 

„Laboratoarele” de droguri din Cluj și Florești. Doi tineri prinși de DIICOT cu hașiș, cocaină, amfetamină, LSD și cannabis - FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter