Actualitate

Tinerii din Cluj pot participa la dezvoltarea comunității. Cele mai bune idei vor primi finanțare

Tinerii din Cluj sunt invitați să își pună mintea la contribuție și să vină cu cele mai inovatoare idei pentru dezvoltarea comunității. Proiectele care vor fi cele mai votate primesc finanțare.

Tinerii din Cluj pot participa la dezvoltarea comunității. Cele mai bune idei vor primi finanțare Tinerii din Cluj pot participa la dezvoltarea comunității. Cele mai bune idei vor primi finanțare

 

 


Proiectul Com’ON din Cluj-Napoca încurajează tinerii să vină cu idei pentru dezvoltarea comunității. Mai exact un proces de bugetare participativă a celor mai inspirate inițiative. Până acum au fost înscrise 71 de idei interesante provenite de la aproape 200 de tineri, care au format 45 de grupuri de lucru.

Tinerii au propus inițiative în domeniul sănătății, educație, dezvoltarea comunității. Cele mai multe idei au fost propuse pentru domeniul educației,un număr de 54.


Pentru ca aceste inițiative să fie finanțate este nevoie de cât mai multe voturi. Toți cei care locuiesc, muncesc și/sau studiază în Cluj-Napoca pot vota online pe website-ul www.comoncluj.ro, la secțiunea de votare. O persoană poate vota cel mult 10 inițiative iar odată ce este acordat, votul nu poate fi retras.

Primele 45 de inițiative vor fi sprijinite financiar de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, cu maximum 3.500 de lei/inițiativă, și vor fi puse în practică în perioada 23 septembrie - 15 noiembrie 2020. 


CITEȘTE ȘI:

Surzii, afectați grav de lipsa comunicării în pandemie. „Unii nu vor să își dea masca jos, alții refuză să scrie ca să comunicăm”

 

Se deschid porțile Castelului Bánffy! Spectacole și vizite ghidate la castel

Ultimele Stiri
abonare newsletter