Actualitate

HOROSCOP 10 septembrie 2020. Taurii au de dus bătălii încă de dimineață. Berbecii au probleme financiare.

Horoscop 10 septembrie 2020. Ziua de joi vine cu multe probleme pentru nativi. Care zodie merge într-o vacanță de vis?

HOROSCOP 10 septembrie 2020. Taurii au de dus bătălii încă de dimineață. Berbecii au probleme financiare. HOROSCOP 10 septembrie 2020. Taurii au de dus bătălii încă de dimineață. Berbecii au probleme financiare.

 

 


Horoscop 10 septembrie 2020. Week-end-ul începe într-un mod dureros pentru unii nativii. Balanțele trebuie să-și rezolve problemele, iar Fecioarele nu fac față stresului.

 


Berbec

Parcă te trezești pe partea greșită a patului și astfel ai parte de o zi proastă. Tot ceea ce faci pare să îi deranjeze pe cei din jur din diferite motive și pe deasupra mai apelezi și la comentarii răutăcioase. Toate acțiunile tale nu fac altceva decât să atragă conflicte, care nu se vor termina bine, dacă nu-ți schimbi atitudinea și tratezi totul cu mult calm și diplomație. Din cauza banilor ai putea purta anumite dispute fie cu șefii, cu colegii de muncă sau cu partenerul de viață. Ai grijă atunci când îți alegi cuvintele.


Horoscop 10 septembrie 2020. Taur

Sentimentul de nemulțumire te caracterizează astăzi, iar acesta se naște din modul în care te percep cei din jur. Dacă lași această impresie a ta să te frământe, vei cădea într-o tristețe asemănătoare depresiei, din care riști să nu mai poți ieși prea curând. Mulțimea de bătălii năvălește asupra ta încă de dimineață și te simți sleit de puteri. Încearcă să elimini gândurile negative și să privești mai pozitiv lumea din jurul tău. Întreabă oamenii ce părere au despre tine, pentru a vedea că impresia ta este greșită.

Gemeni


Nu prezinți foarte mult interes în proiectele de azi și încerci să cauți cele mai simple soluții pentru a-ți rezolva treburile și problemele. Apelezi la aceste soluții din lene și nu pentru a-ți termina treaba cât mai ușor și repede. Așa te-ai trezit, iar această stare o vei resimți de-a lungul zilei. Încearcă să nu faci lucrurile de pomană, doar să fie făcute. Dacă nu te simți în stare să le duci până la final, roagă un coleg să te ajute, să-ți mai ia din sarcini sau dacă ai posibilitatea, amână-le pentru o altă zi, când te vei trezi plin de energie și chef de muncă.

Horoscop 10 septembrie 2020. Rac

Ai parte de o zi de joi banală, care nu aduce prea multe evenimente dinamice în viața ta, însă pe tine acest lucru nu te deranjează absolut deloc. Profiți de calmul zilei pentru a face unele lucruri pe care le-ai tot amânat din cauza lipsei de timp. Te bucuri de aceste clipe liniștite, fără să te gândești nici o secundă că ar fi prea plictisitor pentru tine. Tot ce speri este ca și ziua de vineri să fie la fel, pentru a păși încet în relaxarea zilelor de week-end.


Leu

Azi ai parte de câteva dușuri reci, fiind bombardat cu reproșuri din partea unor persoane, fie de la muncă, fie persoane dragi sau apropiate. Ți se aruncă în față unele greșeli făcute în trecut și abia acum realizezi cu adevărat gravitatea lor. Pe parcursul zilei, aceste reproșuri te vor face să te gândești la multe lucruri care merg prost în viața ta. Nu percepe această zi ca pe una proastă sau ca fiind un eșec, ci încearcă să înveți ceva din asta. Revizuiește-ți cu atenție greșelile din trecut și gândește-te cum ai putea să te schimbi în bine. Acum că te-ai trezit la realitate, a venit vremea unor schimbări în viața ta!

Horoscop 10 septembrie 2020. Fecioară

Stresul acumulat în ultima perioadă ajunge să fie peste puterile tale și simți că vei ceda. Ai avut parte de multe lovituri și te simți sătul să continui aceste lupte. Coordonările nu ți se potrivesc nicicum, ceea ce te determină să pui piciorul în prag și să spui ceea ce nu-ți convine. Vorbește deschis cu persoanele care îți pun bețe în roate și explică-le că exagerează. Nu ești obligat să taci și să execuți tot ce îți spun ceilalți, fie membrii ai familiei sau șefi. Fiecare om are limitele sale și ale tale au fost depășite de ceva timp.

Balanță

Este o zi agitată pentru tine, deoarece ai de făcut nenumărate drumuri în stânga și în dreapta în interes de serviciu. De fiecare dată când ai crezut că ți-ai terminat treburile și poți lua o pauză, intervine o altă problemă, fie lipsește un document, fie nu s-a pus o ștampilă sau poate e vorba de o semnătură din partea unei instituții, unde trebuie să-ți pierzi timp prețios la coadă. Birocrația îți strică toată dimineața, dar asta nu înseamnă că nu poți profita de restul zilei pentru a te relaxa. Lasă deoparte planurile și treburile pe care plănuiai să le rezolvi până să intervină documentele și relaxează-te azi. O meriți.

Scorpion

Ceva te trezește la realitate și începi să-ți dai seama că atitudinea dictatorială pe care ți-ai însușit-o în ultima perioadă nu-ți aduce nici un beneficiu, ba chiar îți creează mai multe probleme. În contextul în care te afli azi, ar fi cazul să lași acea atitudine să se evapore și să revii șa personalitatea ta obișnuită, care nu avea nici o problemă nici înainte. Și așa, fațada aceea de dictatură nu ți se potrivea prea bine și pentru a o menține îți consumai foarte multă energie. Într-un final, oricum ai fi pierdut controlul situației.

Săgetător

Ai ajuns să ai tot felul de gânduri negre, dar fără un motiv anumit. Prea multă gândire riscă să te ducă în acea stare care îți va face doar rău. Creezi anumite situații inexistente în mintea ta, iar acelea nu reușesc altceva, decât să accentueze acele gânduri întunecate. Încearcă să te relaxezi, să meditezi sau dacă singurătatea e ceea ce te face să gândești atât de departe, înconjoară-te de oameni care te pot face să uiți aceste lucruri. Persoanele care te țin e vorbă și te distrag de la propriile gânduri sunt cele mai potrivite în astfel de situații. Sună-ți prietenii și petrece cât mai mult timp împreună cu ei.

Horoscop 10 septembrie 2020. Capricorn

Nimic nu pare să-ți meargă prost astăzi. Ai parte de o zi foarte norocoasă, mai ales din punct de vedere financiar, poate s-a încheiat un contract bun pe care îl așteptai cu sufletul la gură sau o investiție a început să dea roade. Fericirea ta este la ordinea zilei și nimic nu pare să-ți strice buna dispoziție. Poate ar fi un moment ce ar trebui sărbătorit, așa că îi vei lua pe cei dragi și veți pleca într-o mini-vacanță în acest week-end. Poate într-o drumeție, ceva aproape de casă.

Vărsător

Este o zi centrată pe comunicare. Telefonul sună și pare să nu se mai oprească niciodată. Vei sta lipit de canapea, cu telefonul la încărcat, încercând să răspunzi tuturor și să nu-i faci să aștepte sau să creadă că îi ignori. Ai o mulțime de conversații eficiente și benefice, fie pentru tine, fie pentru cei dragi la telefon, pe messenger, whatsapp și pe toate platformele posibile, notificările curg.

Pești

În ultimul timp, de fiecare dată când mergeai la muncă, parcă nu te simțeai în locul potrivit. Ai început să te gândești că ceva este în neregulă. O zi sau două, ai presupus că e din cauza oboselii, dar deja durează de atât de mult timp, încât ai ajuns să crezi că sentimentul nu va dispărea, până nu vei schimba ceva major. Probabil capitolul acelui job s-a încheiat și a venit timpul să-ți cauți altceva de muncă. Ia o gură de aer proaspăt și ai curajul să încerci ceva nou!

CITEȘTE ȘI:
 

Unde poți merge în weekend? 10 locuri mai puțin explorate din Cluj, care te feresc de aglomerație!

 

1.271 cazuri de Covid-19. Peste 4000 de români au murit din cauza virusului

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter