Actualitate

Alertă de vremea rea! Clujul intră în cod galben de ploi și vijelii în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că 16 județe ale țării sunt duminică sub alertă Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, vânt, vijelii și grindină. În sud va fi cald, cu disconfort termic ridicat.

 Clujul intră în cod galben de ploi și vijelii în următoarele ore Clujul intră în cod galben de ploi și vijelii în următoarele ore

Avertizarea meteo de ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și izolat grindină a intrat în vigoare duminică la ora 6.00 și expiră la ora 23.00.

Cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp în județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara.


Vreme bună pentru cei care merg la mare

În regiunile estice și sud-estice vremea va fi călduroasă, disconfortul termic ridicat și pe arii restrânse, indicele de confort temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

CITEȘTE ȘI


Autostrada Transilvania la granița cu Ungaria, GATA de recepție! Cum arată? VIDEO

 

 


Ministrul Transporturilor, noi promisiuni: „Loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda, gata până la sfârșitul lunii noiembrie”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter