Actualitate

Nelu Tătaru a anunțat ce se va întâmpla cu școlile din 15 septembrie

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a vorbit despre posibilitatea ca școlile să fie închise și după 15 septembrie.

Nelu Tătaru a anunțat ce se va întâmpla cu școlile din 15 septembrie Nelu Tătaru a anunțat ce se va întâmpla cu școlile din 15 septembrie

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că autorităţile centrale nu iau în calcul, în momentul de faţă, nici amânarea începerii noului an şcolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie.

El a precizat că scenariile luate în calcul împreună cu Ministerul Educaţiei prevăd începerea anului şcolar pe 15 septembrie.


„E prematur să gândim. Noi avem scenarii pe care le discutăm cu Ministerul Învăţământului şi diverse organizaţii în vederea reluării anului şcolar pe 15 septembrie. În acest moment, nu discutăm de amânarea nici a şcolii, nici a alegerilor. Evoluţia ulterioară ne va da şi măsura unor restricţii sau a altora", a afirmat Tătaru.

Totodată, ministrul Sănătăţii a respins şi ipoteza reinstituirii stării de urgenţă, ca urmare a creşterii numărului de îmbolnăviri cu virusul COVID-19.


Citește și:

Prezentare grafică a numărului de teste și cazuri pozitive de coronavirus în ultimele zile

 


 

Turiștii români ar putea fi interziși în Italia și Grecia, de la 1 august, din cauza numărului în creștere de infectări cu noul coronavirus

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter