Actualitate

Alin Tișe, prins în ofsaid din SATELIT! Cum DEZMINTE Google „adevărul” despre CMID?

Zilele trecute, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a încercat să dezmintă mai multe „mituri” despre proiectul Centrului de Management Integrat al Deșeurilor (CMID).

alin-tise-prins-in-ofsaid-din-satelit-cum-dezminte-google-earth-adevarul-despre-cmid alin-tise-prins-in-ofsaid-din-satelit-cum-dezminte-google-earth-adevarul-despre-cmid

Consiliul Județean (CJ) Cluj, în frunte cu președintele Alin Tișe, insistă că nu are absolut nicio vină în eșecul proiectului CMID. Într-o serie de „mituri” înșirate pe pagina oficială de Facebook, Alin Tișe a încercat să demonteze neadevărurile referitoare la proiectul despre care el însuși spunea că „s-ar putea scrie o carte”.

Printre așa-zisele „mituri” pomenite de șeful CJ Cluj se număra și că „se lucrează de 10 ani la CMID și încă nu este gata”. El afirmă că, de fapt, „7 ani proiectul a fost blocat, execuția realizându-se de fapt în ultimii 3 ani”. Cu toate acestea, Alin Tișe este dezmințit din satelit! Imaginile surprinse în ultimii ani de Google Earth Pro arată adevărul gol-goluț.


Alin Tișe și „adevărul” despre CMID, prinse în „ofsaid” din satelit!

Într-un clip publicat pe grupul de Facebook Clujul Civic, activistul Szakáts István a demontat cât se poate de simplu afirmațiile false ale președintelui CJ Cluj. În imaginile Google, cu ajutorul funcției „Historical Imagery” se vede clar că proiectul CMID a debutat în 2011, lucrările prinzând contur într-un ritm greoi de-a lungul anilor ce au urmat.


„Adevărul e că după 10 ani CMID tot nu e gata”, spune activistul clujean. Iar asta este abia prima parte a seriei „Mituri și Adevăruri despre Deșeuri”, varianta cu realitatea din teren. Reamintim, că Alin Tișe afirmă cu tărie că „proiectul este finalizat înainte de termenul final din 2023”. Realitatea cruntă este că acest obiectiv, care a fost „fazat”, trebuia finalizat încă din 2014!


CITEȘTE ȘI:

Tișe predică „adevărul” despre gunoaie, realitatea îl contrazice! CMID, „finalizat”?!
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter