Actualitate

Ce poți face împreună cu copilul de 1 iunie în Cluj? Cinci recomandări inedite de petrecere a timpului liber

1 iunie a devenit în urmă cu câțiva ani o zi libera pentru ca părinții să o poată petrece cu cei mici.

Astfel, de 1 iunie, unii părinți aleg să cumpere cadouri, iar alții aleg să se implice în activități inedite cu cel mic. Monitorul de Cluj vă oferă câteva sugestii de petrecere a zilei de 1 iunie, mai ales că vremea va fi plăcută, nici prea caldă nici prea rece, așa că ieșitul din casă este cea mai bună variantă.

Moara de Vânt

La doar 20 de minute de mers cu mașina de Cluj-Napoca se află „Moara de Vânt”, un „peeting zoo”, locul perfect unde te poți desprinde pentru câteva ore de agitația Clujului, iar cel mic cu siguranță se va bucura să vadă sutele de animăluțe care locuiesc acolo.


Din spusele organizatorilor, la Moara de Vânt există peste 250 de animale din 45 de specii diferite.

Grădina Botanică

Ce poate fi mai frumos decât o plimbare cu copiii, cu câte o înghețată, prin Grădina Botanică, unde pot să se bucure de culorile minunate ale florilor.


Parcul Etnografic al Transilvaniei

O plimbare printr-un muzeu probabil nu este cea mai bună definiție a distracției pentru copii, însă cu siguranță le va plăcea să vadă casele vechi de secole din Parcul Etnografic, mai ales dacă le veți povesti aventurile voastre din copilărie, de pe vremea când mergeați la țară, la bunici.

Lacul Chios

O plimbare prin Parcul Central, cu oprire la parcul de joacă unde vă puteți da în leagăn și să râdeți pe săturate, apoi un mic popas pe malul lacului Chios, unde puteți hrăni cu niște firmituri rațele și lebedele care își fac veacul acolo.


Totuși, dacă nu vreți să ieșiți din comfortul locuinței, avem pregătite pentru voi și activități pe care le puteți face în casă.

CITEȘTE ȘI: Stai cu copilul acasă? Nu dispera. Uite cu ce-i poți umple timpul

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter