Actualitate

Pericol in pandemie: Sobolanii vor invada locuintele. "Mare grija!"

Sobolanii vor invada locuintele in timpul acestei perioade de izolare. Semnalul de alarma al autoritatilor.

pericol-in-pandemie-sobolanii-vor-invada-locuintele-mare-grija pericol-in-pandemie-sobolanii-vor-invada-locuintele-mare-grija

Rozatoarele vor ramane fara surse de hrana, motiv pentru care vor incepe sa se indrepte spre locuintele oamenilor, avertizeaza specialistii.

Bucureștiul este una dintre cele mai afectate capitale din Europa de rozătoare. La ultimul recensământ, estimarea era că peste 12 milioane de sobolani trăiesc în locurile întunecate ale Capitalei. 


Cum cele mai multe restaurante si localuri de tip fast-food au fost inchise in perioada pandemiei de COVID-19, sobolanii infometati vor incepe sa migreze spre locuinte.

Asociatia Britanica pentru Combaterea Daunatorilor avertizeaza ca aceste rozatoare vor invada in viitorul apropiat casele si subsolurile de bloc.


Un nou pericol in pandemie: Sobolanii vor invada locuintele. "Aveti mare grija!"

"Intrucat orasele sunt pustii, exista din ce in ce mai putine resturi de alimente in pubele si in apropierea restaurantelor. Asadar, sobolanii se vor deplasa spre locuinte pentru a-si procura hrana de care au nevoie. Sobolanii au tendinta de a se feri de oameni, dar, avand in vedere situatia, este posibil ca rozatoarele sa devina mai indraznete si sa se deplaseze in locuri mai putin obisnuite pentru ele", se arata intr-un anunt al Asociatiei Britanice pentru Combaterea Daunatorilor.

Citeste aici. mai mult despre pericolul care ne pandeste.

Ultimele Stiri
abonare newsletter