Actualitate

Dragostea învinge teama de coronavirus! O clujeancă minoră dispărută de câteva zile a fost găsită la iubitul ei în Reteag

O minoră de 17 ani a dispărut pe 14 aprilie din Cuzdrioara, deşi în mod normal nu ar fi avut voie să părăsească locuinţa fără un motiv întemeiat.

Dragostea învinge teama de coronavirus! O clujeancă minoră dispărută de câteva zile a fost găsită la iubitul ei din Reteag Dragostea învinge teama de coronavirus! O clujeancă minoră dispărută de câteva zile a fost găsită la iubitul ei din Reteag

Fata a plecat pe 14 aprilie de acasă în mod voluntar, iar dispariţia ei a fost anunţată o zi mai târziu de către familie. Poliţiştii au reuşit să o găsească în localitatea bistriţeană Reteag după trei zile de căutări.

Minora a fost găsită de agenţii de poliţie acasă la iubitul ei de 20 de ani. Fata ar fi fost online pe internet în toată această perioadă, dar a refuzat să se întoarcă acasă.


Reteag este una dintre localităţile cele mai afectate de coronavirus în Bistriţa-Năsăud, acolo fiind descoperite mai multe cazuri în ultimele săptămâni.

abonare newsletter