Actualitate

Polițist din Cluj, amenințat cu MOARTEA și agresat, în timp ce verifica respectarea ordonanțelor militare

Dosar penal în cazul unui bărbat care a amenințat cu moartea și a atins în zona inghinală un polițist aflat în timpul acțiunilor de verificare a respectării distanțării sociale.

Polițist din Cluj, amenințat cu MOARTEA și agresat, în timp ce verifica respectarea ordonanțelor militare Polițist din Cluj, amenințat cu MOARTEA și agresat, în timp ce verifica respectarea ordonanțelor militare

Inculpatul H.I.C. este acuzat de ultraj față de un agent de poliție al IPJ Cluj, în timp ce acesta verifica în teren respectarea ordonanței militare privind distanțarea socială. Bărbatul l-a amenințat cu acte de violență și cu moartea pe poițist, nerespectând distanța de 1,5 metri de polițist și atingându-l în zona inghinală.

"La data de 10.04.2020, în intervalul orar 20:18:45 – 20:30:23, inculpatul H.I.C. a proferat ameninţări cu acte de violenţă şi moartea persoanei vătămate G.M., agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, care se afla în afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi efectua activităţi în vederea respectării prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, în punctul fix de pe str. M.K. din satul F., comuna F.,  cauzându-i astfel o stare de temere cu atât mai mult cu cât nu a respectat în mod constant distanţa de siguranţă de 1,5 metri, avea asupra sa o sticlă şi l-a atins pe persoana vătămată în zona inghinală", se arată într-un comunicat al Judecătoriei Cluj-Napoca.


Control judiciar față de inculpat

Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru două luni față de inculpat..

"Ca urmarea faptelor săvârşite, prin ordonanţa procurorului din data de 15.04.2020, ora 22:00 s-a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, începând cu ora emiterii ordonanţei şi până la data de 16.04.2020, ora 22:00 faţă de H.I.C., care la acel moment avea calitatea de suspect, iar ulterior, prin ordonanţa procurorului din data de 16.04.2020, ora 21:25 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 16.04.2020, ora 21:25 până la data de 14.06.2020 inclusiv, faţă de inculpatul H.I.C.", mai arată judecătoria.


CITEȘTE ȘI

Clujean care A TUȘIT intenționat pe un polițist, condamnat la 6 luni de ÎNCHISOARE și muncă în folosul comunității

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter