Actualitate

România se apropie de 5.000 de cazuri de CORONAVIRUS. A scăzut numărul pacienților de la Terapie Intensivă

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate.

Aproape 5.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România Aproape 5.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România

Totodată, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Scădere a pacienților internați la Terapie Intensivă

La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 47.207 de teste.

Citește și


ATENȚIE! Numărul DECESELOR cauzate de CORONAVIRUS a trecut de 200!

 

FOCARUL de infecție cu CORONAVIRUS de la Reteag se extinde. Se discută despre punerea în CARANTINĂ a satului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter