Actualitate

FOCARUL de infecție cu CORONAVIRUS de la Reteag se extinde. Se discută despre punerea în CARANTINĂ a satului

Autoritățile au declarat oficial focar de infecție cu coronavirus în comuna Reteag, numărul îmbolnăvirilor crește, iar autoritățile discută despre punerea în carantină a zonei.

FOCARUL de infecție cu CORONAVIRUS de la Reteag se extinde. Se discută despre punerea în CARANTINĂ FOCARUL de infecție cu CORONAVIRUS de la Reteag se extinde. Se discută despre punerea în CARANTINĂ

Un sat de la granița cu județul Cluj, unde se înregistrează mai multe cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ar putea intra în carantină dacă evoluția va fi în continuare negativă și oamenii nu vor respecta măsurile impuse de autorități.

Este vorba de satul Reteag, comuna Petru Rareș.


”Cei mai mulți infectați cu coronavirus sunt în Petru Rareș, mai exact în Poienile Reteagului. Dacă nu mă înșel, acolo avem 13 cazuri pozitive. Multe! Sper să ținem sub control aceste probleme. De unde sunt infectați? De la pastorul din Suceava care a venit aici și a infectat două comune. Două întâlniri, două comune, Șintereag și Petru Rareș. Da, dacă evoluția este negativă la Petru Rareș o să facem demersuri pentru intrarea în carantină, dar nu toată comuna, vorbim doar de Poienile Reteagului. Dacă oamenii nu respectă măsurile, vom face demersuri ca zona respectivă să fie carantinată”, a spus prefectul Stelian Dolha într-o conferință de presă online.

Citește și:


După rujeola din 2016, „plimbăreții” din Reteag răspândesc coronavirusul la granița cu Cluj

 

FOCAR de infecție cu CORONAVIRUS la Reteag. Circulația în zonă a fost OPRITĂ

 


 

abonare newsletter