Actualitate

VIDEO. Romii din Floreşti nu ţin cont de AUTOIZOLARE! Jocuri în grup de 30 de persoane în toiul zilei

Circa 30 de cetățeni de etnie romă au fost surprinși în timp ce desfăşurau activităţi în aer liber, deşi acest lucru este interzis în această perioadă.

video-rromi-din-floresti-nu-tin-cont-de-autoizolare-jocuri-in-grup-de-20-de-persoane-in-miezul-zilei video-rromi-din-floresti-nu-tin-cont-de-autoizolare-jocuri-in-grup-de-20-de-persoane-in-miezul-zilei

UPDATE

Potrivit cititorului nostru, care a revenit inclusiv cu mulțumiri, polițiștii au revenit la fața locului pentru investigații cu o mașină neinscripționată.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un cititor din comuna Floreşti a transmis către Monitorul de Cluj pe WhatsApp, la numărul de telefon 0799 557 799, imagini cu un grup de aproximativ 30 de persoane care desfăşoară activităţi recreative în aer liber, deşi acest lucru este interzis prin Ordonanţele Militare. Conform cititorului, poliţia a trecut prin zonă de mai multe ori, dar fără să intervină!


„Am sunat la poliţie de două ori. După aproximativ o oră, au apărut trei maşini, dar au trecut toate pe lângă. Mai târziu, aveau să mă sune că au intervenit şi au dat amenzi. Acum, după încă o oră, este toată lumea înapoi. Oamenii sunt încă aici, nederanjați de nimeni, în grup de 30 de oameni, dintre care vreo 10 copii. Să sun la poliţie e inutil!”, s-a plâns cititorul.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799. Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele.Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.


Ultimele Stiri
abonare newsletter