Actualitate

Imagini socante dintr-un internat din Lugoj, locul unde sunt tinute in carantina institutionalizata zeci de persoane intoarse din strainatate

Cum arata un internat din Lugoj, locul unde au fost cazati mai multi romani intorsi din strainatate in plina pandemie de coronavirus

imagini-socante-dintr-un-internat-din-lugoj-locul-unde-sunt-tinute-in-carantina-institutionalizata-zeci-de-persoane-intoarse-din-strainatate imagini-socante-dintr-un-internat-din-lugoj-locul-unde-sunt-tinute-in-carantina-institutionalizata-zeci-de-persoane-intoarse-din-strainatate

Imagini socante dintr-un internat din Lugoj, locul unde sunt tinuti in carantina institutionalizata mai multi romani intorsi din strainatate in plina pandemie de COVID-19.

Fostul concurent de la Vocea Romaniei si X Factor, Cezar Dometi, a publicat imagini din locul in care se afla de cand s-a intors din Germania. Internatul este plin de mizerie, toti folosesc aceeasi baie, sunt doar cateva persoane care folosesc masti sau manusi.


Intr-o postare socanta facuta pe pagina sa de Facebook, Cezar Dometi dezvaluie ce s-a intamplat cu el de cand a revenit in tara si in ce conditii trebuie sa stea 14 zile.

Imagini socante dintr-un internat din Lugoj, locul unde sunt tinuti in carantina institutionalizata zeci de persoane intoarse din strainatate

"Eu am venit din Germania asumat, stiind ca o sa fiu băgat in carantină. Am zis, 14 zile e ok. După îmi pot continua misiunea.


Germania este tara care după cum bine stim, face parte împreună cu alte tari din zona ROSIE. Mi s-a spus de dimineața (de la 4 la 1 pm) de cum am ajuns in vama Cenad, cum ca ne vor baga in carantină în cea mai apropiata locație de unde avem domiciliul. (Am semnat si o declaratie pe propria răspundere cu privire la acest lucru) Lucru care s-a întâmplat, din cate stiu cu o parte din cei prezenți in vama in intervalele orare menționate mai sus.

Noi fiind un grup de 6 persoane, pe noi ne-au lăsat ultimii pentru repatrierea noastră. La momentul ala am fost asa: 2 din Iasi, 1 din Petroșani, 1 din Drobeta, 1 persoana din Constanta si eu din Bucuresti” – Vezi pe WOWbiz.ro declaratia cutremuratoare facuta de Cezar Dometi si imagini socante din caminul din Lugoj unde sunt cazati oamenii aflati in carantina institutionalizata.

Ultimele Stiri
abonare newsletter