Actualitate

Îndemn către parlamentarii din provincie :"Puneți la dispoziția personalului medico-sanitar apartamentele închiriate"

Emanuel Ungureanu, deputatul USR de Cluj, a făcut un apel către toţi parlamentarii din provincie.

indemn-catre-parlamentarii-din-provincie-puneti-la-dispozitia-personalului-medico-sanitar-apartamentele-inchiriate indemn-catre-parlamentarii-din-provincie-puneti-la-dispozitia-personalului-medico-sanitar-apartamentele-inchiriate

Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate i-a rugat pe toţi colegii din parlament care vin din provincie şi stau în apartamentele închiriate de stat să le cedeze în această perioadă către medicii care fac naveta în Bucureşti.

"Rugăminte către toți parlamentarii României care vin din provincie! Vă rog să vă puneți la dispoziția personalului medico-sanitar apartamentele închiriate din București pentru: medici, asistente medicale, infirmiere, ei sunt cei mai importanți în aceste zile de luptă cumplită cu virusul Sars-Cov 2!!!! Rog RAPPS și alte structuri ale statului care au vile de protocol, să le pună la dispoziția cadrelor medicale care se află în linia 1 împotriva COVID 19", a spus Ungureanu pe facebook.


Deputatul USR este primul care îşi pune apartamentul închiriat la dispoziţia cadrelor medicale.

"Sistemul sanitar se află sub o presiune uriașă în aceste zile, cei care lucrează în spitale se tem să se întoarcă acasă și să își infecteze involuntar familiile. Pe lângă hotelurile care s-au pus la dispoziția spitalelor trebuie ca toți cei care au o locuință liberă și o pot oferi gratuit pe perioada pandemiei celor care luptă pentru viața noastră, să o facă, ACUM!", a mai scris politicanul.


Ultimele Stiri
abonare newsletter