Actualitate

PATRU noi DECESE provocate de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi seară, alte patru decese provocate de COVID-19.

patru-noi-decese-provocate-de-covid-19 patru-noi-decese-provocate-de-covid-19

Numărul persoanelor decedate în România din cauza virusului COVID-19 a ajuns astfel la 22, după ce patru persoane cu vârste cuprinse între 45 şi 70 de ani au pierdut lupta cu noul coronavirus.

Bărbat, 56 ani, din județul Dâmbovița, hemodializat la un centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23 martie 2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase „V. Babeș” (ATI).


Bărbat, 49 ani, din judetul Timiș, neinternat. S-a prezentat în data 20 martie 2020 la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara, unde a fost diagnosticat cu pneumonie acută (clinc și radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la Spitalul de Boli Infecțioase. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive.

În 21 martie 2020 s-a prezentat și la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24 martie 2020, stare deteriorată, solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID-19 și este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26 martie 2020, decedat în aceeași dată. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială).


Femeie, 70 ani, din județul Neamț, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț (Nefrologie), pentru hemodializă. Stare agravată din 25 martie 2020, când se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează probă. Deces în 25 martie 2020. Confirmată pozitiv o zi mai târziu, în data de 26 martie 2020.

Bărbat, 45 ani, din județul Arad, confirmat în data 25 martie 2020, decedat în aceeași zi, în ambulanță, în timpul transferului la Spitalul de Boli Infecțioase „V. Babeș” din Timișoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter