Actualitate

Amenzi totale în valoare de 7,4 milioane de lei în prima zi de CARANTINĂ TOTALĂ

Poliţiştii au depistat, miercuri, 5.621 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei prevăzută de ordonanţa militară, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

amenzi-totale-in-valoare-de-7-4-milioane-de-lei-in-prima-zi-de-carantina-totala amenzi-totale-in-valoare-de-7-4-milioane-de-lei-in-prima-zi-de-carantina-totala

Celor care au încălcat restricţiile impuse de autorităţi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.404.297 de lei. Acţiunea poliţiştilor a început miercuri, la ora 12,00, când au intrat în vigoare restricţiile de circulaţie.

La nivel naţional, peste 12.000 de poliţişti au făcut filtre în toate oraşele din România pentru a verifica dacă românii au declaraţii pe proprie răspundere sau adeverinţă de la angajator privind deplasarea. În sprijinul poliţiştilor şi a jandarmilor au ieşit şi fortele armatei.


Ordonanţa Militară nr.3 care a intrat în vigoare de ieri prevede că românii pot părăsi locuinţa doar pentru a merge la locul de muncă, pentru a avea asistenţă medicală care nu poate fi amânată, sau pentru aprovizionare.

abonare newsletter