Actualitate

Bursa de Bucurie InfoTrafic: Continuăm să susținem Căsuța Bucuriei

InfoTrafic – radioul care se aude în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca – continuă campania de strângere de fonduri, Bursa de Bucurie, în beneficiul Asociației Căsuța Bucuriei, o organizație non-profit care oferă o alternativă la sistemul de îngrijire de stat pentru copiii defavorizări, proveniți din familii care nu le pot asigura condiții decente de trai, ori copii fără părinți.

bursa-de-bucurie-infotrafic-continuam-sa-sustinem-casuta-bucuriei bursa-de-bucurie-infotrafic-continuam-sa-sustinem-casuta-bucuriei

Asociația Căsuța Bucuriei administrează din anul 2015 casa de tip familial cu același nume, care adăpostește și ocrotește 8 copii și tineri, proveniți din casele de copii. Președintele Asociației este doamna Adela Florean, specialist cu o experiență de peste 15 ani în domeniul asistenței sociale.

Luna aceasta, Asociația Căsuța Bucuriei a câșțigat premiul al doilea la categoria Exemple de Bună Practică în Protecția Drepturilor Copilului din cadrul Galei Mama, organizată de Consiliul Tinerilor Instituționalizați, și a fost nominalizată la secțiunea ”Instituția Anului” în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială. Anul trecut, eforturile lor au fost răplătite cu premiul întâi, tot la categoria “Exemplu de Bună Practică în Protecția Copilului”.


Premiile sunt binevenite, desigur, întrucât validează implicarea și profesionalismul – dar e nevoie de mai mult, pentru ca micuții care cresc la Căsuță să primească tot ce au nevoie.

Ca orice organizație non-profit, Căsuța Bucuriei beneficiază de ajutor minim de la stat și se bazează mai ales pe donații și sponsorizări, pentru a funcționa și pentru a le oferi copiilor tot ce au nevoie. Iar nevoile celor mici sunt similare cu ale copiilor din orice familie: hrană, căldură, curățenie, educație, îngrijire.


Echipa InfoTrafic a pornit anul trecut campania de strângere de fonduri, pentru a le face cunoscută povestea celor de la Căsu?a Bucuriei. Copiii și îngrijitorii lor au nevoie de susținere continuă, pentru a crește frumos și sănătos, împreună.

Căsuța Bucuriei are nevoie de o comunitate de donatori constatări, care să aducă stabilitate financiară. De exemplu, o persoană poate alege să doneze lună de lună, timp de un an, câte 50 de lei. Pentru un clujean, 50 de lei poate însemna o cafea în oraș, dar pentru Adela Florean înseamnă hrana pentru copilașii de la Căsuța Bucuriei, în primul rând. Apoi vin facturile de plătit, chiria (500 de euro pe lună), salariile specialiștilor care se ocupă de cei mici, consultații medicale și analize etc.


Cum se poate dona?

Prin PayPal, internet banking (vă puteți crea o plată lunară repetată), direct în cont (RO91BTRLRONCRT0281201601), sau direct la Căsuța Bucuriei (se emite chitanță). Doamna Adela Florean asigură transparență tuturor cheltuielilor, iar donatorii sunt informați periodic despre destinația banilor.

De asemenea, puteți ajuta prin redirecționarea a 3,5% din venitul vostru anual către Căsuța Bucuriei, fără nici un cost suplimentar. Vedeți formularul și mai multe informații aici.Puteți citi mai multe despre Căsuța Bucuriei pe site-ul lor, iar campania de strângere de fonduri se poate urmări pe site și pe Facebook, pe grupul dedicat și pe pagina InfoTrafic – Radioul de pe strada ta.


InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! este un post de radioficare care emite din anul 2005 în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca, informând publicul călător despre evenimente, spectacole, știri de interes public din orașul Cluj-Napoca. Echipa InfoTrafic organizează, de asemenea, campanii de educare și de informare, dar și campanii de strângere de fonduri, în parteneriat cu fundații recunoscute și abilitate, pentru sprijinirea unor copii care au nevoie de ajutor să își termine școala.

Etichete: ong infotrafic
Ultimele Stiri
abonare newsletter