Actualitate

CORONAVIRUS suspendă provizoriu zborurile către două oraşe din Italia

Wizz Air a anunţat că va anula cursele spre Bergamo şi Treviso de la Cluj-Napoca până pe 3 aprilie.

CORONAVIRUS suspendă provizoriu zborurile către două oraşe din Italia CORONAVIRUS suspendă provizoriu zborurile către două oraşe din Italia

Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus. Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursareaa 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

abonare newsletter