Actualitate

Tișe s-a ofticat degeaba! Acțiunile împotriva sindicaliștilor de la Aeroport, NEJUSTIFICATE

Supărat pe pancartele și lozincile sindicaliștilor, Alin Tișe a mers în instanță. Sindicatul a avut câștig de cauză.

Tișe s-ofticat degeaba! Acțiunile împotriva sindicaliștilor de la Aeroport, NEJUSTIFICATE, foto: Raymond Füstös/ monitorulcj.ro Tișe s-ofticat degeaba! Acțiunile împotriva sindicaliștilor de la Aeroport, NEJUSTIFICATE, foto: Raymond Füstös/ monitorulcj.ro

Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj-Napoca anunţă – „cu mare bucurie” – că au fost respinse acţiunile în instanţă „formulate nejustificat” de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, împotriva Sindicatului, a preşedintelui acestuia şi a membrilor de sindicat, ca urmare a manifestaţiilor sindicale din martie 2019.

„Reamintim publicului că scopul manifestaţiilor din 19-20 martie 2019, din faţa Consiliului Judeţean Cluj, a fost modul în care autoritatea tutelară a promovat schimbări de administrare şi de management la aeroport, modul de gestionare a parcării auto din incinta aeroportului precum şi stoparea acţiunilor menite să blocheze activitatea şi dezvoltarea Aeroportului”, se arată într-un comunicat remis de Sindicat.


„Pe această cale, îi adresăm rugămintea domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, să nu mai exercite presiuni asupra angajaţilor/ membrilor de sindicat din cadrul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca. De asemenea, garantăm clujenilor că vom continua demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului şi le mulţumim, totodată, că au fost alături de noi în momentele dificile”, mai transmit sindicaliștii.

Vă reamintim că, între 19-20 martie 2019, sute de angajaţi ai Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj-Napoca au ieșit în stradă, două zile consecutiv, pentru a protesta, nemulțumiți de politica dusă de Alin Tișe față de Aeroport. Dacă în prima zi, din boxele amplasate pe sediul forului județean, Tișe le-a transmis sindicaliștilor mesajul „Degeaba urlaţi, noi nu apărăm inculpaţi. Nu vom ceda. Legea este egală pentru toţi”, a doua zi, din boxele așezate la intrarea principală în clădirea CJ Cluj a răsunat muzică clasică.


Apoi, în data de 21 martie 2019, supărat că a fost muștruluit, timp de două zile, de către angajații Aeroportului, Alin Tișe a venit cu o replică. După ce i-a sfidat pe sindicaliști, Tișe dezvăluia că a depus plângere penală și amenința cu acțiuni în justiție împotriva angajaților de la Aeroport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter