Actualitate

Cine este bărbatul care a pus POLIȚIA clujeană pe jar ? Are 3 URMĂRIRI în 5 ANI

Poliția clujeană a fost pusă pe jar duminică, 26 ianuarie, după ce un bărbat a gonit nebunește pe străzile din oraș.

Bărbatul urmărit de polițiști din Bună Ziua până pe Soporului are un cazier bogat și nu mai puțin de trei evenimente asemănătoare în ultimii cinci ani.

Marcu Lingurar, 24 de ani, a mai avut două incidente asemănătoare în 2015 și 2018, iar una dintre aventuri avea să se încheie și atunci, la fel ca și acum, cu focuri de armă.


Incidentul din 2015 s-a desfășurat după un scenariu asemănător cu plecare din Mănăștur și final în Mărăști, acolo unde fugarul a lovit o mașină. Lingurar a avut atunci doi complici, unul dintre el fiind Eugen Rostas, rudă cu „Boxi” alt infractor periculos. De altfel, cei trei plănuiau un jaf în momentul în care au fost reperați de polițiști.

Lingurar i-a pus polițiști pe drumuri  și în 2018 , atunci când a gonit din nou prin oraș nebunește și a fost la un pas să provoace mai multe accidente.


Eliberat de două ori mai repede

Marcu Lingurar a fost condamnat prima dată în 2010 la opt ani de închisoare, pentru furt, fiind eliberat în luna mai 2015, cu un rest de pedeapsa de executat de trei ani.


El avea să fie reținut pentru 30 de zile și ulterior condamnat din nou în 2018. Lingurar a stat închis până în septembrie 2019 când avea să fie eliberat în baza recursului compensatoriu.

CITEȘTE ȘI: Urmărire NEBUNĂ sfârșită cu FOCURI de ARMĂ! Mașini de poliție avariate, cursă în tot Clujul


CITEȘTE ȘI: Panică pe străzile din Cluj! Mai multe echipaje de poliție, pe urmele unui şofer cu BMW

Ultimele Stiri
abonare newsletter