Actualitate

Panică pe străzile din Cluj! Mai multe echipaje de poliție, pe urmele unui şofer cu BMW

Panică pe străzile din Cluj-Napoca după ce un şofer amețit de aburii alcoolului a încercat să scape de poliţişti.

UPDATE

Fugarul a fost oprit pe strada Soporului după o cursă nebună în care au fost implicate aproximativ 10 echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Locale. Întreaga urmărire s-a sfârșit în șanț pentru șoferul BMW-ului, care se pare că a băgat spaima în ceilalți participanți la trafic.

„Nu știu cine sunt, dar erau să mă lovească. Au fugit pe strada Gârbău nr. 4 cu poliția după ei și o altă mașină a ieșit în fața mașinii de poliție. Au lovit-o și au fugit, era să mă lovească și pe mine. Eram pe jos cu fetița, Doamne, ferește, în ce țară trăim!”, a mărturisit Cristian S.


Martorii spun că bărbatul a fost reținut și predat echipajului SMURD în stare avansată de ebrietate. Se pare că acesta gonea pe străzile Clujului fără permis de conducere. „S-au tras 4 focuri spre el. A rupt roata în bordură și a mai rulat până într-un loc cu șanț mai adânc”, susține Ioan Pugna, vicepreşedintele Asociaţiei Taximetriştilor Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Şoferul unui BMW este urmărit de mai multe maşini pe străzile din Cluj-Napoca, după ce a refuzat să oprească la un control al poliţiştilor. Fugarul ar fi plecat din cartierul Mănăştur şi a traversat întreg oraşul, până în cartierele Mărăşti şi Gheorgheni.


CITEȘTE ȘI: Urmărire NEBUNĂ sfârșită cu FOCURI de ARME! Mașini de poliție avariate, cursă în tot Clujul

Etichete: sofer bmw politie
abonare newsletter