Actualitate

Un nou ACCIDENT GRAV în Cluj! O persoană în stare critică

Un nou accident grav a avut loc în județul Cluj după ce în ultimele zile patru persoane au decedat în evenimente similare.

Două mașini s-au lovit după o depășire neregulamentară efectuată pe strada Sfântu Ion din Cluj-Napoca, iar cel puțin o persoană este în stare gravă.

„O autospecială cu modul de descarcarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident produs pe strada Sfântul Ion din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 18.30. Pompierii sosiți la locul accidentului au găsit două autoturisme avariate și o persoană încarcerată într-unul dintre acestea. S-au utilizat echipamentele pentru descarcerare pentru a realiza accesul echipajelor medicale la aceasta, apoi a fost preluată și transportată la spital de către echipajul SMURD, se pare în stare gravă.”, a transmis ISU Cluj.


„Accidentul de pe strada Sfântu Ion s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Două autoturisme implicate,  2 persoane rănite,  cel puțin una este în stare gravă”, au anunțat reprezentanții IPJ.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV în Cornești! Două victime în stare foarte gravă. A fost solicitat un ELICOPTER SMURD. FOTO + VIDEO


CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE la Cornești, două victime au DECEDAT! Un bărbat și o femeie cu un prunc nenăscut au pierdut lupta cu moartea

abonare newsletter